Telèfon: 937 901 173 info@cafesmanigua.cat

Els nostres tès

«Productes mil·lenaris naturals»

Tè negre

Canyella

 Característiques:

  • Tè negre de Ceilan amb trossos de canyella
  • Aigua : 95 ºC
  • Infusió: 5 minuts

Perla d’Orient

 Característiques:

  • Tè negre amb pinya, maracujà,papaia i mango.
  • Infusió: 5 minuts

Santa Claus

 Característiques:

  • Avellana, canyella, vainilla i un  toc de fruites.
  • Infusió: 5 minuts.

    Strong Breakfast

     Característiques:

    • Tè negre fort de Ceilan, Assam i Kenia. Infusió fosca amb molt de cos.
    • És perfecte per els amats del tè amb llet per l’esmorzar. També és molt bo amb un tall de llimona.
    • Infusió: 3 minuts

      Earl Grey

       Característiques:

      • És una antiga recepta de tes de la Xina que mescla qualsevol tipus de tè amb un oli essencial extret de la pell d’un cítric anomenat bergamota i és la fórmula que, entre totes les seves variants, té més èxit al món.
      • Es pren sol, amb llet o sucre.
      • Infusió: 5 minuts

          Tè desteïnat

          Tè desteïnat per un procés natural de Co2 a alta pressió. El diòxid de carboni és una part natural de l’aire i físicament innocu. Amb aquest mètode el tè conserva un aroma i un color millor i no té cap propietat estimulant.

          Desteinat Jardí Edén

           Característiques:

           Tè negre de Ceilan amb flors, poma, nectarina i albercoc.

          • És un tè suau amb sabor afruitat i aromes florals.
          • Infusió de 3 a 4 minuts.

              Tè blanc

              Els primers tes blancs apareixen durant el regnat de la dinastia Song. L’emperador Hui Zhong, que va regnar entre 1100-1125 molt devot d’aquest tè ,ja ho esmenta en el seu llibre Tractat sobre el tè. Els tes blancs que avui coneixem no són com aquells de llavors, són el resultat d’una manufactura moderna tot i que, clarament, en la seva forma més pura ( Bai Hao Yin Zheng o Silver needle ) són els seus directes hereus. Es classifiquen en tres tipus : tradicionals ( Bai Hao Yin Zheng, Flowery White Pekoe o Silver needle ); moderns ( Bai mu donen i Shou mei ) i els manufacturats fora de la dominació d’origen a Fujian o fins i tot fora de la Xina.

              Harmonitza perfectament amb fruites, espècies, flors, herbes o aromes naturals. S’utilitzen ingredients deshidratats i aromatitzats naturals idèntics al natural.

              China-Pai-Mu-Tan-Imperial

               Característiques:

              • Infusió suau i fresca, afruitada i gust agradable.
              • Aigua: 80 ºC
              • Infusió: 7 minuts

                    Tè fumat negre de Xina aromatitzat tradicional

                    Aquest tè es conrea i manufactura a les muntanyes Wuyi a la província de Fujian. La paraula Souchong (Xiao Zhong) significa subvarietat ja que és una variant de tè negre. Un cop recollides les fulles comença un procés de manufactura molt complicat. El marciment es fa amb foc de xiprer o pi. Després les fulles s’escalfen en marmites i s’enrotllen.

                    En aquest punt es premsen en barrils de fusta coberts de tela perquè s’oxidin fins que desprenguin una fragància agradable. En el següent pas les fulles es rosteixen un cop més, es dipositen en cistelles de bambú que es pengen en fileres sobre un foc de pi perquè assoleixin el punt d’assecat òptim i absorbeixin l’olor del fum.

                    La llegenda diu que el procés de fumat va ser descobert per accident durant la dinastia Quing quan una unitat de l’exèrcit passà per un poble anomenat Xingcun i va acampar en una factoria plena de fulles de tè fresc a punt per ser preparats. Quan els soldats van marxar els treballadors van poder tornar al seu treball i es van adonar que no podrien tenir les fulles seques a temps per portar-les al mercat pel que van utilitzar fusta de pi per fer fogueres i assecar el tè més de pressa. Van aconseguir arribar a temps creant al seu torn un nou producte. Era el tè favorit de Sherlock Holmes.

                    China Lapsang Souchong

                     Característiques:

                    • Tè amb poc cos.
                    • És fumat.
                    • Infusió: 5 minuts.

                            Combinacions

                            Rokoko

                             Característiques:

                            • Tè negre i verd.
                            • Vainilla, coco i caramel.
                            • Nata i crocant.

                            Tokio Tea

                             Característiques:

                            • Tè verd i blanc, amb aroma a llimona.
                            • Té molta vitamina C,B i E i és rica en antioxidants.
                            • Molt baix en teïna.
                            • No supera el 3 per cent.

                            Mil i una nits

                             Característiques:

                            • Mescla de tè verd i negre amb préssec, albercoc i nectarina.

                            Tè verd

                            Digestiu

                             Característiques:

                            • Tè verd amb camamilla.
                            • Anís i menta.
                            • Aigua: 98 ºC.

                            Jardí de Fruites

                             Característiques:

                            • Tè verd amb gerds, maduixa,grosella i panses.

                            Tió de Nadal

                             Característiques:

                            • Tè verd Japonès  amb  figures de coco, massapà, i espècies de Nadal, anís estrellat, pell de taronja, pebre, clau, trossos de poma i canyella de Ceilan.

                              Tè verd amb menta

                               Característiques:

                              • Tè xinès típic del Marroc.
                              • Amb menta.
                              • Aigua: 95ºC.

                              Japó Sencha Fuji

                               Característiques:

                              • Tè verd de cultiu orgànic  lleuger i refrescant amb gust marí i vegetal.
                              • Aigua: 80ºC.

                              Tè vermell

                              El tè vermell és originari de la prefectura PU – ERH, al districte de Simao, al sud de la província de Yunnan. És un tè verd postfermentat, que s’obté mitjançant un procés de maduració posterior. Les fulles de major grandària es comprimeixen perquè després, en un emmagatzematge d’anys i en condicions controlades, uns ceps bacterians específics les transformin en te vermell.

                              S’ha comprovat científicament que baixa el nivell de greix a la sang, és bo contra les infeccions, facilita la digestió i reforça el sistema immunitari.

                              Infusionar 5 minuts amb aigua a 98 ºC.

                              Pu Erh

                               Característiques:

                              • Tè vermell.

                              Pu Erh Fresh

                               Característiques:

                              • Pu-erh amb taronja   maduixa i vainilla.

                              Pu Erh Taronja i Llimona

                               Característiques:

                              • Aromatitzat amb   taronja  i  llimona.

                              Pu Erh Tchai

                               Característiques:

                              • Tè vermell amb espècies chilli, pebre, gingebre i cardamom.
                              • És picant.

                              Rooibos

                              Rooibos Orient Express

                               Característiques:

                              • Rosa,gessamí,lavanda,aromes de poma verda i fruites exòtiques.

                              Rooibos Lilac

                               Característiques:

                              • Maduixa fruits del bosc i trossets de sucre.

                              Rooibos Opera

                               Característiques:

                              • Xocolata, taronja i vainilla. No té cafeïna i és pobre en tanins.
                              • Molt rica en antioxidants i altres elements saludables.

                              Rooibos Spicey

                               Característiques:

                              • Canyella, cardamom, clau.
                              • Vainilla, i taronja.

                              CafèsManigua.cat